Het vierstemmige Parochiekoor
van Overijse Centrum

Charlotte Bary

Charlotte Bary drinkt, eet en ademt muziek.

Al sinds jonge leeftijd leeft zij zich uit op de piano. Onder begeleiding van de gerenommeerde docent Philippe Nicolai legde zij een mooi parcours af aan de muziekacademie J.H. Fiocco (Schaarbeek), met opgemerkte interventies op talrijke laureatenconcerten. In 2010 rondde Charlotte haar parcours aan de academie af met een Eerste Prijs op het concours Dexia Classics, gevolgd door optredens met het Brussels Philharmonic Orchestra in De Munt en schouwburgen in Hasselt, Kortrijk en Namen. 

 

In juni 2015 studeerde zij af als pianiste aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in de klas van Piet Kuijken. Ze volgde er ook kamermuziek (o.m. Eric Robberecht, Thomas Dieltjens, Dirk Vermeulen) en liedbegeleiding (Inge Spinette).

 

Vandaag geeft zij les in de muziekacademie J.H. Fiocco Schaarbeek en is ze betrokken bij diverse muziekeducatieve projecten. Verder startte Charlotte dit academiejaar een zangopleiding aan LUCA School of Arts Leuven onder de vleugels van de Britse sopraan Catrin Wyn-Davies.